realmadrid.com
Volledig scherm
© realmadrid.com

Real-sterren mogen nieuwe bolides kiezen, ook Courtois en Hazard pronken met hun Audi’s

Time-OutNaar jaarlijkse gewoonte een nieuwe Audi voor de spelers van Real Madrid. Onze landgenoten mochten een nieuwe bolide kiezen: Courtois ging voor de Q7, Hazard koos een Q8. Voor thuismatchen worden de sterren verondersteld om die wagen te gebruiken. Een verplichting om met die auto naar de training te komen, is er niet: zo werd zowel Hazard als Courtois eind vorig seizoen gespot op het trainingscomplex met respectievelijk een Lamborghini Aventador SVJ en een Lamborghini Urus.

32 reacties

  • Eric Roeloffzen

    3 jaar geleden
    Gelijk hebben ze, dank aan de voetbalfans, brood en spelen hè. Goede sponsors, doe zo voort.
  • Fonne Cicero

    3 jaar geleden
    En milieuvriendelijke wagens tellen voor die gasten niet, zeker?
  • Steven Walraeve

    3 jaar geleden
    Was ik van Hazard ik zou er mij niet goed bij voelen moest mijn werkgever mij een wagen laten kiezen temeer daar hij zo goed als niet speelt. Eigenlijk verdient hij het niet een wagen te mogen kiezen, was ik van Real ik zou zeggen, eerst spelen EN presteren vooraleer je een nieuw speeltje krijgt. Zo krijgen ze het signaal dat ze eigenlijk niks hoeven te presteren om te krijgen en waarom zou je dan nog moeite doen.
  • Sabine De Meyer

    3 jaar geleden
    En wij maar belastingen betalen terwijl zij zo goed als niets afdragen. Een slag in het gezicht van de gewone werkende Vlaming
  • Kris Willems

    3 jaar geleden
    En wij maar belasting betalen. Ze mogen zijn wie ze willen, het kan niet dat deze gastjes minder belastingen moeten betalen dan de gewone sterveling.