AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Nooit meer ‘harder, better, faster, stronger’: wie zat er achter de maskers van Daft Punk? En wat is hun link met Will Tura?

MuziekDaft Punk houdt ermee op, de band die disco en house zo strak aan elkaar kon lassen dat ook rockliefhebbers door de knieën gingen. Het gemaskerde duo uit Frankrijk vindt dat het genoeg is geweest na 28 jaar ‘around the world’ touren en ‘harder, better, faster, stronger’ proberen doen. Het is te zeggen: dat moet je vermoeden, want ook hun afscheid hullen ze in mysterie. Al weten we wel hoe ze ooit begonnen zijn én dat ze een link met ons Belgenlandje hadden.

12 reacties

  • Elke De Vleeschouwer

    3 jaar geleden
    Als er 1 concert is dat ik nog wou meemaken... dan was het daft punk! Man man, memories.
  • Wouter Van de Walle

    3 jaar geleden
    Toppers die heel veel betekend hebben voor de elektronisch muziek. Een pak klassiekers die iedereen binnen vele jaren nog steeds zal kennen
  • kris deka

    3 jaar geleden
    Één van mijn lievelingsgoepen en ja ben al 43 , en mensen die denken dat deze muziek brol is zou ik zeggen koop nog een Romeo’s cd...
  • Tim Koopmans

    3 jaar geleden
    Het ga jullie goed! Heel leuke happy muziek!! De ouwe brompotten weten niet wat smaak is. En iedereen heeft andere smaak!! Heb dus respect voor IEDEREEN zijn smaak!!!
  • Benny De Keyzer

    3 jaar geleden
    Blij dat ik ze in 1997 in Werchter gezien heb, dat was een memorabel optreden en blijft één van de allerbeste shows die ik ooit gezien heb.