Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De Omloop heeft er een kandidaat-winnaar bij: waarom opener van voorjaar perfect haalbaar lijkt voor Van der Poel

WielrennenVervelend, de noodgedwongen exit van Mathieu van der Poel in de UAE Tour. Maar elk nadeel heb zijn voordeel. Plots zwaait de deur richting Omloop wagenwijd open. De wereldkampioen veldrijden landt deze middag al in Amsterdam. En dan: testen, testen, testen.

15 reacties

  • Francois Verrijt

    3 jaar geleden
    Ik stuur een deurwaarder die vaststeld als hij start in de omloop. Ik heb niks tegen MVP maar ik moet na een zakenreis 7 dagen in quarantaine en kan dus niet werken en verlies dus geld als zelfstandige en hij mag dan wel geld verdienen. Regering let op er komt een proces aan.
  • monique bolen

    3 jaar geleden
    Hier gelden de speciale regels uit testen,testen en nog eens testen en verder gaan trainen en aan wedstrijden deelnemen om dat het hun beroep is, voor de rest is het ook quarantaine als ze uit het buitenland komen ze mogen nog niet met hun hond wandelen of boodschappen doen eens navraag voor je iets sugereerd trouwens dit zal ook het zelfde zijn voor Wout Van Aert.
  • Liesbet willems

    3 jaar geleden
    Wij moeten 14 dagen in quarantaine en hij zou direct mogen koersen. Ik dacht dat iedereen gelijk voor de wet is maar hij mag weer wat meer zeker
  • Actie reageertje Reactie

    3 jaar geleden
    Roger misschien komt het door wat in de drinkbaar zit?
  • Jean De Grande

    3 jaar geleden
    Inderdaad, Roger, andere sfeer, andere trainingsmethode, ... Of zeg wat ge te zeggen hebt en aanvaard de straf voor het verspreiden van laster en eerroof.