Kan en mag John van den Brom het tij nog keren bij Racing Genk?
Volledig scherm
PREMIUM
Kan en mag John van den Brom het tij nog keren bij Racing Genk? © Photo news

“Kiezen is verliezen”: onze watcher Kjell Doms ziet Racing Genk in moeilijke spreidstand omtrent lot van Van den Brom

Racing GenkMoet Racing Genk nog verder met John van den Brom als coach, na de nieuwe nederlaag tegen Beerschot en de 8 op 30? ‘t Is een vraag waar ook het Genkse bestuur zich dezer dagen de kop over breekt. Een pasklare oplossing om uit de huidige crisis te komen is er echter niet, zo stelt onze clubwatcher Kjell Doms. Of hoe de Genkse Raad van Bestuur bezig is aan een moeilijke spreidstand.

8 reacties

  • Lucas Botterman

    3 jaar geleden
    Het wordt tijd dat ze een voorbeeld nemen Zulte-waregem. Ook als het wat minder goed loopt blijft de trainer aan boord. Continuïteit noemen ze zoiets.
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Het beleid is de oorzaak van alles dat die in eigen boezem kijken ; bewijs is dat dit hun zoveelste trainer is .Sterk middenveld verkopen want blijkbaar tellen de euro's : maar echt spelers worden niet aangekocht wat er nu rondloopt is om te schreeuwen .Genk is nog schaduw wat het ooit geweest is!
  • raymond van der craen

    3 jaar geleden
    Hoe zal die trainer nog functioneren als hij weet dat hij op het einde van het seizoen toch de bons krijgt? Trouwens het lukt nu ook al niet. Wil Genk nog een prijs pakken dan kan het duo Olivieri- Ribeiro best meteen terug de interimjob van hulptrainer(s) overnemen en kan brom meteen vertrekken.
  • Rikkert Biemans

    3 jaar geleden
    Je kan ze geen slecht voetbal of gebrek aan inzet verwijten. Ze speelden een prima wedstrijd.
  • michel mans

    3 jaar geleden
    Klopt Toon, echter speelt geld steeds meer een rol.Elke ploeg dat een goede speler heeft is verplicht deze te verkopen.En steeds worden trainers aan de deur gezet nadat de club eerst kassa kassa heeft gedaan.Geen geduld meer voor een nieuwe start.Hoeveel spelers heeft Genk de laatste jaren verkocht?Maar dit geld voor elke club,zeker voor de kleintjes.Waarom niet terug naar 4 buitenlanders op het veld en de rest Belgen.Geef jeugd de kans.