AFP
Volledig scherm
© AFP

Je kan tóch op voorhand weten welk vaccin je krijgt door fout in software

Wie online zijn afspraak voor een inenting tegen Covid-19 bevestigt, krijgt toch te zien welk vaccin er zal worden toegediend. De overheid zei altijd dat je dat pas in het vaccincentrum te weten zou komen. Het Agentschap Zorg en Gezondheid denkt niet dat dit zal aanzetten tot vaccinshoppen.

114 reacties

  • Paul Janssens

    3 jaar geleden
    Onvoorstelbaar wat een knoeiboel bij de ambtenaren en politiek.Moeten Beke en de topambtenaar van het agentschap Zorg en Gezondheid niet opstappen ?? In de privesector zouden zulke knoeiers vlug aan de deur staan.
  • Argus Vercauteren

    3 jaar geleden
    Sommigen beweren dat ze gezond (al dan niet jong) zijn en het vaccin niet hoeven. Sommigen hebben inderdaad geen medische voorgeschiedenis, maar dat betekent helaas niet dat men gezond is. Soms lijdt men aan verborgen kwalen, bijvoorbeeld: een aneurysma(ruptuur), diabetes wordt soms in een later stadium ontdekt.
  • Albert Gysels

    3 jaar geleden
    @jef Bastieans; ik ben het volledig met u eens. Jonge mensen worden niet eens ziek en bouwen immuniteit op dus waarom die chemische brol?
  • Ozzy Dhondt

    3 jaar geleden
    In de regering zitten een bende grote amateurs die veel, veel teveel betaald worden voor de knoeiboel die ze maken. In ieder privé bedrijf vliegt ge buiten voor zoveel onkunde.
  • Dirk Boodts

    3 jaar geleden
    Waarom hebben jong volwassenen überhaupt een vaccin nodig als ze zich aan de regels houden en niet in contact komen met risicogroepen. Laat ons eerst die groep al eens vaccineren en zien wat het effect is.