VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

COLUMN. Willy Sommers had pech tijdens ‘Liefde Voor Muziek’: “Veel moeite gestoken in nummer van Tourist, en toen bleek het al bezet”

TVHij heeft er lang op moeten wachten, maar dit seizoen is Willy Sommers (68) als éminence grise het stralende middelpunt van ‘Liefde Voor Muziek’. De komende weken noteert hij z’n indrukken in een wekelijkse column, waarin hij iedereen een blik achter de schermen gunt. Deze week vertelt hij over de aflevering van Tourist, waarbij de voorbereidingen niet helemaal van een leien dakje liepen. En hij heeft het ook over het gebrek aan coronamaatregelen op het scherm dat de kijkers opvalt. “Ik ben altijd voorzichtig gebleven, want zeker na mijn hartoperatie vorig jaar neem ik geen risico’s.”

4 reacties

  • Isabelle Cazé

    3 jaar geleden
    Ik vind Willy Sommers top zanger! Is ook super lief... En mensen hebben altijd commentaar... Niets van aantrekken... Ik trek mij ook niets meer aan wat mensen zeggen... Gewoon je goesting doen...
  • Nancy Haemhouts

    3 jaar geleden
    Top. Willy. Klasse. Waarom die commentaar. Afgunst veel mensen. Erg.
  • Karla Desmet

    3 jaar geleden
    Ik heb het niet voor schlagers. Vlaamse zangers: ja, ze zijn er, en ze hebben hun publiek. Goed voor hen. Maar Willy is een toffe man! Ik heb het geluk gehad hem een paar keer zeer kort te ontmoeten toen hij een radioprogramma had. Wat een lieve, lieve man. En ik heb gekeken. Wou eens zien wat ze met zijn liedjes deden. En 't was een toffe aflevering. Proficiat, Willy. Je moet het toch maar doen, zo lang in de Vlaamse liedjessector overleven! Chapeau!
  • philippe dusablon

    3 jaar geleden
    voor de rest kunnen ze een liedje schrijven in 10 minuten, nu kost het moeite jawadde. Vlaamse charmezangers is huilen met de pet op in vergelijking met onze buurlanden.