Timon Wellenreuther.
Volledig scherm
Timon Wellenreuther. © BELGA

Fouten van Wellenreuther kosten Anderlecht punten: “Vreemd, bij Willem II was hij net sterkhouder”

AnderlechtTimon Wellenreuther (25) is de voorbije matchen geen baken van rust tussen de palen bij Anderlecht. Is een keeperswissel opportuun? “Bij een doelman ‘breekt’ er iets als je hem eruit haalt. Zo’n beslissing moet je écht goed afwegen.”

30 reacties

  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Maar omdat het over Gouden Delcroix gaat mag er over dat 2de doelpunt niet gepraat worden.
  • Marcel De Maesschalck

    3 jaar geleden
    @Jos, Johan en Jozef : mea culpa : ik ben Jacky inderdaad vergeten. Was ook een heel goede doelman. We kunnen er ook nog Wim De Koninck bijnemen, die was goed maar niet super. Maar in die tijd was een superdoelman niet nodig voor Anderlecht aangezien de aanvallers er toen meestal 3 of 4 binnenschoten, in tegenstelling tot nu. En ja, een doelman mag maar 1 fout maken, maar een spits mag er 20 de nek omwringen. Maar voor mij blijft BOB HOOGENBOOM met de beste doelman ooit in België.
  • Lois Verdonk

    3 jaar geleden
    De zoveelste flater van Verschueren.
  • Marcel Bontinck

    3 jaar geleden
    Hij heeft misschien schuld aan het eerste doelpunt,kon aan het tweede niks doen en heeft er een tweetal uitgehouden en dan gaat men het op de doelman steken?Als je geen bal tussen de palen krijgt mag je Mignolet samen met Courtois in het doel zetten je wint nog niet.
  • Patrick Vriends

    3 jaar geleden
    En de volgende wedstrijd kan hij mss een penalty pakken met winst tot gevolg en dan man van de match dat is nu eenmaal als keeper de realiteit .