Lewandowski scoorde alweer.
Volledig scherm
Lewandowski scoorde alweer. © EPA
SS Lazio LAZ
1
EINDE
4
FC Bayern München FCB
  • 49' Goal Joaquin Correa
  • Robert Lewandowski Goal 9'
  • Jamal Musiala Goal 24'
  • Leroy Sané Goal 42'
  • Francesco Acerbi Goal 47'

Bayern met anderhalf been in kwartfinale na klinkende zege tegen Lazio

Champions LeagueBayern München staat met anderhalf been in de kwartfinales van de Champions League. De titelverdediger versloeg Lazio op eigen veld met 1-4. De terugwedstrijd lijkt nu al overbodig.  

0 reacties

  1. “Hij is de jongen van wie je hoopt dat je dochter ermee thuiskomt”: hoe ook het Etihad in katzwijm viel voor Jude Bellingham
    PREMIUM
    3

    “Hij is de jongen van wie je hoopt dat je dochter ermee thuiskomt”: hoe ook het Etihad in katzwijm viel voor Jude Bellingham

    Real Madrid leek woensdagavond in het Etihad Stadium wel Luton Town. Zonder drie ballen te zien op een hele avond kwalificeerde ‘De Koninklijke’ zich niettemin voor de halve finales van de Champions League. Eén voor allen en allen voor één. Tussen hen een speler van 100 miljoen. Jude Bellingham (20) haalde één van die drie ballen wonderschoon uit de lucht, en liep de andere honderdtwintig minuten als Boer Sjarel over de weide. Het zwart onder de nagels. Iedereen valt in katzwijm voor deze ‘working class hero’. “Hoe oud ben jij, bro?”
  2. Hét beeld van de avond? Diego Simeone gaat plots plat op de buik liggen na zure misser van z’n ploeg

    Hét beeld van de avond? Diego Simeone gaat plots plat op de buik liggen na zure misser van z’n ploeg

    Tijdens Borussia Dortmund-Atlético Madrid heeft Diego Simeone, trainer van de bezoekers, voor hilariteit gezorgd door plots plat op z’n buik te gaan liggen aan de zijlijn. De Argentijn kon z’n ogen niet geloven na een misser van Angel Correa vlak voor het uur (bij een 2-1-stand). Op social media werd al snel duchtig de draak gestoken met de actie van ‘El Cholo’. Correa scoorde nadien wél, maar Dortmund keerde de situatie nog helemaal om. Lees HIER ons verslag van de match!