Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

ANNO 2021. Reportagemaker Frédéric Deborsu: “Ze zijn in Wallonië nog niet bekomen van hoe Gert Verhulst over zijn rijkdom praat”

ShowbizzElke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Frédéric Deborsu (51), reportagemaker ‘C’est du Belge’ op La Une en broer van Christophe. “Christophe lijkt op een Vlaming. Hij leeft voor het werk en ik leef voor het plezier.”

5 reacties

  • Marc Uytdewilgen

    3 jaar geleden
    Dat Walen geen Nederlands willen leren is gedeeltelijk de schuld van de Vlamingen, de oudere generatie spreekt geen Nederlands, uitzonderingen bevestigen de regel. Is wel grotendeels de schuld van de media, zeker de VRT die het Vlaams-Bargoens blijft promoten (soap Thuis!) tegen beter weten in. Waal leert Nederlands, opstap naar Blankenberge, begrijpt geen jota van wat die daar praten, zelf zijn correct Nederlands verstaan ze niet. Waarom zou hij dan nog moeite doen Nederlands te leren?
  • Pe Vwelsenaere

    3 jaar geleden
    Ik werk met Waalse collega's, en zij spreken Nederlands tegen mij en ik Fr terug. En wij komen heel goed overeen......
  • Pieter-Jan Poortmans

    3 jaar geleden
    De communautaire problematiek in één quote.  “Christophe lijkt op een Vlaming. Hij leeft voor het werk en ik leef voor het plezier.”
  • Marius Verhaegen

    3 jaar geleden
    Walen zijn doorgaans toffe mensen .want ik heb er jaren mee gewerkt het zijn vooral in de politiek dat ze niet overeenkomen
  • Dirk Van Cauteren

    3 jaar geleden
    De twee Deborsu’s zijn gewoon toffe péé’s met een goeie instelling!👏👏👏