Opent Apple binnenkort een tweede Belgische Apple Store in Brugge?

© belga

Technologiereus Apple plant om in 2018 een Apple Store te openen in de Steenstraat. Dat melden althans verschillende gespecialiseerde websites.

ktb

Kiest Apple voor Brugge voor de opening van de tweede Belgische Apple Store, anderhalf jaar na de opening van de vestiging in Brussel? Volgens verschillende websites gespecialiseerd in Apple zou dat best wel eens kunnen. Bron voor de artikels is een bericht van de Brusselse IT-journalist Alexandre Colleau op Twitter.

Geruchten

“Een bron dichtbij het dossier laat me weten dat Apple dit gebouw in Brugge voor een toekomstige Apple Store heeft gekocht”, meldt Colleau, met daarbij een foto van Steenstraat 96. Het gaat om het leegstaande hoekpand tegenover de Sint-Salvatorkathedraal, waar tot voor kort kledingzaak Jack & Jones gevestigd was. Nog volgens Colleau staat de opening gepland voor 2018.

Brugge is weliswaar niet de eerste stad die genoemd wordt als locatie voor de volgende Apple Store in België, en eerdere berichten over een vestiging in Gent en Antwerpen bleken voorlopig niet meer dan geruchten. Niet onbelangrijk detail: Colleau kwam destijds als eerste met de correcte informatie over de eerste Apple Store.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen