PN/reuters
Volledig scherm
PREMIUM
© PN/reuters

Club Brugge legt nog strengere interne coronaregels op, Van Ranst zalft en slaat: “Als in ons lab een experiment lukt, kruipen we niet met zes op elkaar”

Club BruggeNa de positieve coronatest van Mignolet en De Ketelaere verstrengt Club nog meer de interne regels. Zo moeten onder meer de spelers voortaan apart naar Jan Breydel rijden. Blauw-zwart voert wel een hertest uit omdat de UEFA mogelijk te gevoelig een oude infectie detecteert. Viroloog Marc Van Ranst legt uit waarom het kan dat er bij Club nog extra besmettingen zijn, maar stelt ook opnieuw het juichen na een goal in vraag - zonder Club Brugge specifiek te viseren. “Ik heb een ploeg van 150 man in het lab. Maar als een experiment lukt, kruipen we niet met zes op elkaar.”

41 reacties

  • Viviane Lammens

    3 jaar geleden
    Goed gezegd
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    En we gaan ons goesting blijven doen want als we ons gaan spiegelen aan uw ploegske dan wordt het maar een triestige bedoening hé Jan.
  • H. Anckaert

    3 jaar geleden
    Wateen vergelijking VR. Zou natuurlijk moeilijk zijn met jullie pakken, elkaar te omhelzen, alsof jullie nooit met elkaar in aanraking komen! Tussen toen er nog mocht gevierd worden en nu zie ik ook niet meer corona gevallen dan voorheen! Dus deze maatregel is iets voor niets. Wat doen ze in het buitenland? Ah VR ga maar de politiek in, dan ga je zien hoe geliefd je bent!
  • Maarten Waegemans

    3 jaar geleden
    Zolang hij maar in de media kan komen. De Grote vanranstShow! Gratis dvdbox in de wachtzaal
  • Linda Wellekens

    3 jaar geleden
    Ik begrijp niet waarom de media een forum blijven geven aan experten die onredelijk zijn en draconische maatregelen blijven hanteren tegen een virus dat toch niet te stoppen is :-D