Meer dan twee uur aanschuiven op E40 door defecte vrachtwagen

© Verkeerscentrum

Een defecte vrachtwagen heeft de ochtendspits donderdag aanzienlijk bemoeilijkt. Wagens moesten meer dan twee uur aanschuiven op de E40. Het voertuig is intussen getakeld, waardoor het verkeer langzaam weer op gang komt.

Guy Stevens

Rond 6 uur weigerde een vrachtwagen de dienst op de E40, ter hoogte van Sint-Stevens-Woluwe. Omdat het voertuig defect was en de lading dus overgeladen moest worden, werd aanvankelijk alleen de rechterrijstrook versperd. Later werd de snelweg even volledig afgesloten om de vrachtwagen te kunnen takelen.

Binnen de kortste keren nam het verkeer er aanzienlijk toe. Op het ergste moment moesten automobilisten er meer dan twee uur aanschuiven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

E19

Op de E19, ter hoogte van Kleine Bareel, deed zich donderdagochtend dan weer een ongeval voor. Daardoor werd de rechterrijstrook versperd en was het al snel 45 minuten aanschuiven. Intussen is de snelweg weer vrijgemaakt en loopt het verkeer al iets vlotter.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen