Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Een opsteker voor Club: hertest Mignolet levert negatief resultaat op

Club BruggeGoed nieuws voor Club Brugge. Simon Mignolet is dan toch niet besmet met Covid-19, in tegenstelling tot wat de test van gisteren liet uitschijnen. De doelman kan dus vanavond gewoon onder de lat staan tegen Dinamo Kiev. Minder prettig nieuws voor Charles De Ketelaere: hij bleek ook in de hertest positief.

10 reacties

  • Angelo ledda

    3 jaar geleden
    als er iemand in een bedrijf positief test ,moet ook gans dat bedrijf niet in quarantaine gaan maar wel de risico contacten zelfs als ze negatief testen ..
  • Kevin Noël

    3 jaar geleden
    1 keer corona voor Mignolet is meer dan genoeg.
  • jan sergooris

    3 jaar geleden
    Wendy,als er iemand in een bedrijf positief test ,moet ook gans dat bedrijf niet in quarantaine gaan.Dan zouden er veel bedrijven mogen sluiten denk ik.
  • Wendy Pieck

    3 jaar geleden
    Discriminatie van de gewone burger. Bij een hoogrisico contact of positieve test moeten we in quarantaine en die overbetaalde pottenstampers moeten dat dus niet.. Wat hebben ze meer dan de hardwerkende Vlaming. Denk dat ik het weet, euro’s.
  • philippe vander haeghen

    3 jaar geleden
    Sorry, maar die gasten lachen ons vierkant uit. Eigenlijk moet heel die cirque 10 dagen in afzondering. En nee, ik ben niet tegen Club...