BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Van meer sociaal contact tot een toekomstperspectief: dit ligt op tafel van het overlegcomité

De Wetstraat maakt zich op voor een moeilijk overlegcomité. Ondanks de roep om versoepelingen, wil de politiek op veilig spelen. “Anders zetten we versoepelingen in april op het spel.” Een grotere ‘buitenbubbel’ en wat toekomstperspectief: dit kunnen we vandaag verwachten van het overlegcomité. 

118 reacties

  • karel dillen

    3 jaar geleden
    Vanaeken Jokke het waren wel NVA, VOKA, de horeca en UNIZO die in koor stonden te blijten dat alles versneld open moest, maar goed dit van jou te horen dan zal je er vast mee akkoord gaan dat er niet meer versoepeld of zelfs verstrengd wordt. Eerst vaccineren tot juni of juli dan iedereen een vaccinatiepas en wie niet is ingeent mag binnen blijven
  • Jo Peeters

    3 jaar geleden
    In de hospitalen moet men toch weten vanwaar de meeste besmettingen komen. Waarom wordt dat niet gepubliceerd? Ik zie niet in waarom dit niet gepubliceerd mag worden.
  • Bart De Vreeze

    3 jaar geleden
    Intussen gaat vaccinatie in Israel, UK en de VS met rasse schreden vooruit.
  • Jurgen de Backer

    3 jaar geleden
    En plots stonden er 1000 studenten te dansen,te drinken...arm België
  • vanaeken jokke

    3 jaar geleden
    Wie heeft die versoepeling doorgevoerd Luc Van Bogaert uwe dikke vriend De Croo.Een premier die van de ene leugen in de andere sukkelt en ook nog denkt dat de bevolking hem nog geloofd.Hij heeft zo een paar van die volgelingen een zeldzame soort die zijn leugens voor waarheid aanvaarden.