Thomas viel enorm af tijdens 'Big Brother'.
Volledig scherm
Thomas viel enorm af tijdens 'Big Brother'. © Play4

Bijna onherkenbaar: Thomas ging de strijd aan met zijn gewicht in ‘Big Brother’

TVThomas (24) moest gisteren het ‘Big Brother’-huis verlaten, tot grote spijt van zijn beste vriendin Jill (22). De jongeman die het huis verliet zag er echter helemaal anders uit dan de man die het huis 55 dagen geleden voor het eerst betrad. “Ik wilde tijdens mijn deelname de motivatie vinden om te sporten.”

16 reacties

  • DE VOS RONNY

    3 jaar geleden
    We hebben u goed zien veranderen,openbloeien,ik wens jou en jill een prachtige relatie toe,jullie voelen elkaar goed aan,werk verder aan je gezondheid
  • Georgette Vanoverbeke

    3 jaar geleden
    Het zou verboden moeten zijn van afspraken te maken op wie er gestemd wordt ,ik hoop dat de twee opstokers Michel en Nick er binnenkort uit gaan, en enkel de kijkers zouden moeten stemmen op wie er genomineerd wordt dat zou eerlijker zijn.
  • zina riffia

    3 jaar geleden
    Thomas is eigenlijk begonnen met het tactisch aan te pakken, en op diezelfde manier hebben ze hem er nu uitgespeeld. En Thomas, volhouden dat sporten. Succes, je bent goed bezig.
  • Sara Peeters

    3 jaar geleden
    En nu hopen dat hij de training tips van Michel nog gaat gebruiken. Hij heeft er zelf voor gezorgd dat mensen het spel nu gaan spelen. Dat is het nu eenmaal een spel en een psychologisch experiment.
  • Lena Wouters

    3 jaar geleden
    En dat dankzij Michel. Ben blij dat hij er uit is. Nu die drama queen nog.