Koningin Paola en koning Albert in juli 2020.
Volledig scherm
Koningin Paola en koning Albert in juli 2020. © BELGA

Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”

RoyaltyWerd koningin Paola (83) geïnspireerd door de plannen van de Britse prins Harry en Meghan Markle om in een tv-interview haar verhaal te vertellen? Het zou zowaar kunnen, nu blijkt dat er in alle stilte gewerkt wordt aan een nieuwe documentaire rond de echtgenote van koning Albert. Later dit najaar zal de 83-jarige Paola “onomwonden” haar levensverhaal vertellen op het kleine scherm, iets wat nooit eerder is gebeurd in ons land. Voelen koning Filip en koningin Mathilde het zweet nu uitbreken?

7 reacties

  • Marc Van Driessche

    3 jaar geleden
    De mensen liggen niet te wachten op nieuws van dit koppel dat fortuinen gekost heeft aan de maatschappij, graag geen berichtgeving meer van die profiteurs.Dotaties moeten afgeschaft worden.
  • Miguel Duro Gonzalez

    3 jaar geleden
    Gaat ze de waarheid vertellen, of gaat ze proberen de geschiedenis te herschrijven ? Ze kan vertellen wat ze wil, er zullen zeker mensen zij die het allemaal gaan geloven. Ik ben geen fan van het koningshuis, maar de huidige koning heeft 1000keer meer fatsoen dan zijn ouders.
  • Robert VAN LAERE

    3 jaar geleden
    Eindelijk hoop van al deze hoogedele heren en vrouwen de waarheid en verantwoordelijkheid te vernemen Neen, voor ons was Albert alleen een vuile scheev schaatser .Men moet hem best geen eer meer betuigen. En natuurlijk zal HLN mijn reactie saboteren en schrappen , dank u
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    15 000 € nog eens bovenop van Brussel, dus van ons allemaal, bovenop alle tientallen miljoenen dat ze rijk zijn. Hoelang gaan wij dat nog tolereren ? Of zijn er nog mensen die bij bepaalde gelegenheden gaan roepen : vive le roi vive la reine. Dit is gestoord !
  • Marc Geerts

    3 jaar geleden
    Als ge niet toekomt met uw dotatie moet ge wel een bijverdienste zoeken Worden ze hierop belast . Ik zal zeker niet kijken . Misschien kunnen ze meedoen aan big brother dan komen ze ook nog eens in beeld