Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
Vanhaezebrouck. © BELGA

Vanhaezebrouck over vraagteken achter kraker tegen Club: “Tegen Anderlecht miste Gent elf spelers, toen hoorde ik niemand om match uit te stellen”

AA GentAA Gent en Club Brugge maken zich op voor de Slag om Vlaanderen van zondag, maar door de coronagevallen bij Club Brugge staat er een vraagteken achter die wedstrijd. Hein Vanhaezebrouck geeft aan dat er eerder al ploegen in een nóg penibelere situatie zaten dan die waarin Club Brugge zich nu bevindt.

39 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Waarom een uitzondering maken voor Brugge er is toch gezegd geweest dat niet meer werd uitgesteld voor corona en nu bij Brugge ineens weer wel, dat is weer het zelfde hoe Brugge verleden jaar de titel gekregen heeft ze stonden wel op kop maar de competitie was niet gedaan. Men kan van alle redenen uitleggen dat zijn dat recht op de titel hebben maar en dat is een feit de competitie was niet gedaan PUNT
  • John De roo

    3 jaar geleden
    Gent heeft ook nooit meegedaan voor de titel dus voor hen maakte het niet uit.
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    Eerlijke analyse zou gewoon zijn dat iedere ploeg kan aantreden op zijn sterkst met alle spelers die niet gekwetst zijn. Het zou Hein sieren moest hij dit kunnen toegeven, maar dan weet hij ook dat hij 90% kans heeft te verliezen. Daarom draait hij met de wind maar altijd zorgt hij ervoor dat het lijkt alsof hij benadeeld is.
  • Gert Geudens

    3 jaar geleden
    De bond had die regel nooit mogen invoeren. 7 corona gevallen en je mag je wedstrijd uitstellen maar als er 7 met griep zijn mag het niet?
  • Luc Vdm

    3 jaar geleden
    Groot Brugge dat hebben we gezien tegen kiev en daarna vragen om match tegen Gent uit te stellen bleiters