Photo News/RV
Volledig scherm
© Photo News/RV

Dit verandert er allemaal op 1 maart

BinnenlandVanaf 1 maart sluit de NMBS geleidelijk aan de loketten in 44 stations, in 37 andere stations worden de openingsuren van de loketten aangepast. De bekende energielabels op huishoudelektronica krijgen een make-over. Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines krijgt op 1 maart een nieuwe CEO. Dat is niet langer een Belg, maar een Duitser. Ook de financieel directeur van Brussels Airlines is een Duitser.

34 reacties

  • Wendy Van Gansen

    3 jaar geleden
    Gewoon zo snoeien in de regering als in de NMBS loketten, 1/3 ministers/parlementare minder. Dat verschil gaan we niet voelen in het besturen van het land maar is wel een leuke besparing.
  • jef wouters

    3 jaar geleden
    voor mij veranderd er niks lekker eten veel slapen en weinig geloven van internet en tv
  • Jan Danckaers

    3 jaar geleden
    Weer een reden om geen treinrit te maken, maar wel je eigen auto te gebruiken, daar kan je te minste optekenen
  • Jean De Grande

    3 jaar geleden
    Wat die energielabels betreft, om het prijsverschil tussen een A+ en een A+++ terug te verdienen moet uw machientje ongeveer TWINTIG JAAR mee gaan (zelfs met onze Belgische energieprijzen. In Nederland is dat 25 tot 30 jaar. Mij niet gezien met al die groene waanzin.
  • Jean De Grande

    3 jaar geleden
    "Dat komt overeen met (loketten in) 16 procent van alle stations, wat meer is dan in onze buurlanden." Ge moet er dan wel bijzetten dat in Nederland de loketten 98% van de tijd werken terwijl dat in onze bananenrepubliek 40% is. Ik krijg iets van die kontkruipende journalisten.