screenshot
Volledig scherm
© screenshot

Politie ontdekt lockdownparty in sishabar na schietpartij op straat

BinnenlandDe politie van Charleroi heeft vrijdagnacht 29 mensen op de bon geslingerd bij een lockdownfeestje in deelgemeente Marchienne-au-Pont. De lokale politie was uitgerukt na een oproep voor een vechtpartij, maar ontdekte toen ook het illegale feestje in een shishabar. Dat meldt het parket van Charleroi.

15 reacties

  • jos meurrens

    3 jaar geleden
    Voor die gasten zijn de boetes om te lachen. Trek de boete op tot 5000 euro en 25000 voor de organisator. Indien ze niet kunnen betalen , direct al hun bezittingen aanslaan , daar bovenop 3 maand gratis gaan meedraaien op de spoed .
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Alles verzegelen ,auto’s en gsm’s in beslag nemen geen gepamper meer reuzeboetes geven en een paar maand laten werken op een COVID afdeling 24 op 24 wij zijn de kerels meer dan beu !
  • Daniel Hens

    3 jaar geleden
    Kom eens kijken in het weekend naar de trossen amateur wielrenners, de wandelaars die in groepjes rond de cava staan in het bos. Niemand, ook jullie niet, houden zich 100% aan de maatregelen. Sommige erediensten in Antwerpen... De on-competente overheid snoeit in onze vrijheden die met bloed en tranen is gewonnen en wij staan er bij en kijken ernaar. Leg hun verantwoordelijkheden eens in de spotlights! Maar o wee als er eens iemand anders durft te denken...
  • D C

    3 jaar geleden
    Waarom treed men niet strenger op, het is enorm frustrerend dit te lezen als men nu al een jaar de wetten gerespecteerd heeft. Door zulke mensen word heel ons zorgsysteem overbelast en sterven er zelf mensen. Zwaar optreden hier aub!
  • Jean-Paul Van der Borght

    3 jaar geleden
    Enkele dagen laten meedraaien op een covidafdeling