Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meteen prijs voor Deceuninck-Quick.Step: Ballerini sprint naar zege in Omloop

WielrennenMeteen bingo voor Deceuninck-Quick.Step. Davide Ballerini schreef de 76ste editie van de Omloop op zijn naam. De Italiaan was veruit de snelste van een uitgedund peloton. 

25 reacties

  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    En waar zat "favoriet" Tim Wellens ? Wanneer gaat hij eindelijk eens toegeven dat een favorietenrol voor hem niet is weggelegd en gaat hij zich beperken tot een dienersrol voor zijn ploegmaats ?
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Lodewijk Verborgt nogal gefrustreerd dat je ploeg niet gewonnen heeft. al jaren wordt de winnaar in elke wedstrijd getest en nog nooit is er doping boven water gekomen. zijn wel zware beschuldigingen van u. En Marc Van Leeuwen tuurlijk ben ik fier als Belg dat een Belgische ploeg al jaren dominant is in het wielrennen
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Frison wat heeft die eigenlijk al gewonnen als sportbestuurder. In 95% van de wedstrijden zijn zijn renners nooit in geen velden of wegen te aanschouwen. Sergeant en Frison beschermen daar elkaar dat het gewoon de spuigaten uitloopt en als er dan eens een ander komt piepen met veel meer kwaliteiten dan hen, Deweerdt, moet die snel mogelijk uit zelfbescherming terug op straat worden gezet.
  • Lowi Verborgt

    3 jaar geleden
    Weer winst voor de dopingploeg nummer een, De Ceuninck-Quick Step. Dit valt toch op. Wanneer gaat er eindelijk eens deftig tegen opgetreden worden? Gaat dit net zo lang of langer duren dan tegen Armstrong?
  • Marc Van Leeuwen

    3 jaar geleden
    En blij dat we daarmee zijn als Belg...