BELGA
Volledig scherm
© BELGA

REACTIES. Vanmarcke: “Vallen hoort erbij voor mij” - Naesen: “Zag Kristoff en Ballerini en wist dat het afgelopen was”

OmloopIn tegenstelling tot vorig jaar stond er in de Omloop geen landgenoot op het hoogste schavotje, al reed Sep Vanmarcke wel naar een derde plaats. Greg Van Avermaet kleurde mee de finale, maar hij moest passen toen Julian Alaphilippe aanviel en sprintte uiteindelijk niet mee voor een ereplaats. Philippe Gilbert deed dat wel en werd vijfde. Lees hieronder de reacties van de Belgen na de openingsklassieker.

8 reacties

  • Liliane Wuyts

    3 jaar geleden
    Naesen heeft schrik van jan en alleman. Hij zou beter stoppen, met zo een mentaliteit kom je nergens. Denkt altijd al op voorhand dat hij niet kan winnen. Zo moet je niet koersen he. Langs de ander kant : Mathieu wordt overal waar hij start als winnaar aangeduid, maar voorlopig nog geen winst voor hem. Dus, het kan verkeren. Komaan Naesen, geloof nekeer in jezelf en koersen begot!
  • Jan Rottiers

    3 jaar geleden
    Naessen is een steengoed renner en een toffe gast maar is nooit echt een winnaar geweest. Van Avermaet is een winnaar geweest maar daar is sinds vorig jaar een eind aan gekomen. Hij zal nog dikwijls een toptien plaats halen maar in normale omstandigheden en met alle toppers aan de start doet hij niet meer mee voor de overwinning.
  • Rik zwinnen

    3 jaar geleden
    Naesen, ik heb eigenlijk nooit een goed gevoel gehad met de jongen, niet slecht maar een type joop zoetemelk, n'en zweetdief, zal ook niets worden met Van Avermaet in de ploeg
  • Lander Colemont

    3 jaar geleden
    Het is pas afgelopen aan de meet Naesen! Heeft wel voor alles een goede uitleg
  • Freddy van Puymbrouck

    3 jaar geleden
    Naesen veel te veel praatjes van te voren, waar was hij eigenlijk? De ploeg van Lefèvre stak er met kop en schouders bovenuit!.