Standard-fans troepen samen met vuurwerk, Marc Van Ranst vindt het vooral slecht voor perceptie: “Waar was de burgemeester van Luik?”

Belgisch voetbalWaanzinnige beelden voor het topduel tussen Standard en Anderlecht. Honderden supporters van de Rouches zakten ondanks Covid-19 af naar Sclessin om hun helden op te wachten en luidkeels aan te moedigen. Met vuurwerk en rook, maar zonder afstandsregels en mondmaskers. 

20 reacties

  • Robin Van Camp

    3 jaar geleden
    Als dit niet kan dan moeten ze het voetbal maar stilleggen voor iedereen. Wel is het in de NIeuwstraat te Brussel elke zaterdag over de koppen lopen, maar dat mag zonder probleem.
  • Leopold Vanhoof

    3 jaar geleden
    Als je maar met genoeg bent kan alles ongestraft, en spelers en coach hebben daar nog begrip voor. Is het zo dat je de brave burger beloont voor de gulle gaven van vadertje staat.
  • peter destoop

    3 jaar geleden
    Rachid Kourrich. idd. ze hebben zich goed gedragen. De stadions waren leeg. Houden zo aub
  • Rachid Kourrich

    3 jaar geleden
    Knap van de fans van Standard , na een jaar laten ze nog eens zien dat de club hun leven is en dat voetbal passie en emotie is. Het wordt tijd dat men de supporters terug naar het stadion laat gaan op een veilige manier wat zeker mogelijk is. De supporters van alle clubs hebben zich voorbeeldig gedragen het afgelopen jaar .
  • Stephan Van den Berghe

    3 jaar geleden
    Het is begonnen hee, de zachte revolutie... handvol politie kan niet op tegen de massa’s aan zee, de parken, de pleinen ... veel te laks, nee, te begrijpend moeten zijn ... afhangend van de stad. In Brussel totaal geen controles gezien, waar een bierhandel al weken een verdoken café is ... er is niet opgetreden, het is te laat nu. De komende weken beloven warm te worden.