Mathieu van der Poel en Julian Alaphilppe, de mannen van het openingsweekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel en Julian Alaphilppe, de mannen van het openingsweekend. © Photo News

Onze chef wielrennen ziet de helden van het weekend niét winnen: “Alaphilippe is een beetje gek, Van der Poel is nog gekker”

WielrennenHet is weer koers, dames en heren. Met dank aan Mathieu van der Poel en Julian Alaphilippe. Onze chef wielrennen vindt dat vooral die twee het openingsweekend op hun conto mogen schrijven. “Dit was niet het weekend van Davide Ballerini of Mads Pedersen, als je bedenkt wat voor koers Alaphilippe en Van der Poel hebben gereden.”

33 reacties

  • pierre de smet

    3 jaar geleden
    Maar dacht dat in een afdaling het verboden was om op de buis te zitten , nogthans heb er verscheidene gezien dit weekend . Er rijden toch genoeg motoren mee om dit vast te stellen . Ben benieuwd of het in Italie ook zo zal zijn in de strade Biancci
  • Mannes Alfred

    3 jaar geleden
    Wout is de slimste van de drie
  • Antoine Van De Velde

    3 jaar geleden
    Mathieu kwam ook wel frisser aan de start dan de meeste die de Omloop reden.Toch ook opvallend dat drie renners uit de vroege vlucht het tempo bleven volgen en zelfs nog wat kop beurten deden. Mocht Mathieu het vanop de Kwaremont alleen gedaan hebben zoals Gilbert in de Ronde van 2017 dan waren superlatieven beter op hun plaats.
  • Els Martin

    3 jaar geleden
    Mooi van Mathieu das koers maken, gelukkig reed de Ineos/Grenadier Narváez goed mee en was ook sterk. alleszins liever zo dan de rest die naar mekaar kijken en blijven zitten. Enneh als je wil winnen ist ikke ikke ikke en niemand anders..
  • dirk govaerts

    3 jaar geleden
    Narvaez was begot de evenknie van MvdP , maar daar hebbenz e het niet over op de VRT . Lijkt wel of die betaald worden door de ploeg van MvdP om zoveel keer te zeggen hoe goed hij wel is . Hij kwam uit de UAE tour en zou hier wel eens laten zien hoe koers gereden werd.Wel het werd niks,nada,nul want niet eens top 10. Allaphillipe had nog oloegmakekrs die het konden afmaken , MvdP rijdt zn ploeg naar de kloten .