Tom en Pierre Van Damme lijken klaar voor de festivals. "Bij het vorige interview koos je een foto waarop ik mijn buik niet had ingetrokken en nu moet ik doen alsof het hier feest is, terwijl de cijfers stijgen. Daar ga ik commentaar op krijgen", lacht de vaccinoloog.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom en Pierre Van Damme lijken klaar voor de festivals. "Bij het vorige interview koos je een foto waarop ik mijn buik niet had ingetrokken en nu moet ik doen alsof het hier feest is, terwijl de cijfers stijgen. Daar ga ik commentaar op krijgen", lacht de vaccinoloog. © Gregory Van Gansen / Photo News

INTERVIEW. Vader en zoon Van Damme: de ene vaccinoloog, de andere eventorganisator. “Tom daagt ons uit. En dat is goed”

Vader Pierre Van Damme (61) is de ratio, zoon Tom (25) de emotie. De laatste organiseert eind juni een festival, de eerste vindt dat (veel) te vroeg. “Maar het is goed dat Tom ons uitdaagt. Hij geeft in één dag meer perspectief dan wij, alle experts samen, al een jaar proberen te doen.” De vaccinoloog versus de jonge eventorganisator. Al verschillen die eigenlijk niet zoveel.

17 reacties

  • Roland Peeters

    3 jaar geleden
    Is het toeval dat de organisatoren van festivals nu tot 1,8 miljoen euro voorschot kunnen krijgen om zich voor te bereiden voor het feest?
  • Robert Swillen

    3 jaar geleden
    Reeds gezegd 24/24 vaccineren het enige dat licht breng aan het einde van de tunnel, zoals in ploegenstelsels . Zoals de politiekers rond de pot blijven draaien , zo komen wij nergens.
  • Stefan Daelemans

    3 jaar geleden
    Top hoe die met mekaar omgaan. En een viroloog waar ik toch iets meer vertrouwen in heb.
  • Frank De meutter

    3 jaar geleden
    Als wij iets zeggen over coronna zijn we aan het zeuren .jawatte
  • Bernd Vaes

    3 jaar geleden
    Zijn bevrijdingsfeesten! Hij beseft niet, dat hij ze plant midden in de komende derde golf. Zijn plan is zoals men onder een hagel van bommen en raketten reeds bevrijdingsfeesten organiseert.