Onze chef voetbal fileert de Clasico van gisteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal fileert de Clasico van gisteren. © Photo News

Onze chef voetbal na de Clasico: “Telkens Kompany kiest om afstand te doen van ‘het Anderlechtiaanse voetbal’ trekt paars-wit aan het langste eind”

Jupiler Pro LeagueOnze chef voetbal zag Vincent Kompany back to basics gaan tegen Standard. Anderlecht voetbalde vanuit een goede defensieve organisatie en omschakeling op de snelle spitsen. “Even een toegift van Kompany op zijn eigen leer. ‘Het Nieuw Realisme’ trok paars-wit uit een nakende crisis.”

34 reacties

  • Philippe De Naeyer

    3 jaar geleden
    Kompany hoeft helemaal geen licenTie te hebben om trainer te zijn van Rsca zoals hier door sommige kenners wordt aangegeven. Ingeschreven zijn in de cursus, wat Kompany is, is volgens het reglement voldoende of iemand in de technische staf met het pro license diploma, Jonas De Roeck, is ook voldoende. De regels zijn inderdaad voor iedereen hetzelfde, de kennis over die regels duidelijk niet.
  • Heinz Rumes

    3 jaar geleden
    Beste Kompany zoudt gij niet zelf het go3de voorbeeld geven, en eerst uw licencie van trainer halen, ik vindt dat niet kunnen twee jaar zonder licensie trainer te mogen zijn t is voor iedereen dezelfde regel zelfs als ge vañ Anderlecht, en maak de financien eerst in orde, schulden is geen licensie
  • René Schoeters

    3 jaar geleden
    Doet mij deugd dat onze Brugge supporters zo begaan zijn met RSCA!
  • Ahmed Amrani

    3 jaar geleden
    Top prestatie van de scheidsrechter. Beste man op het veld van Anderecht, reist niet voor niets met de spelersbus mee.
  • caes jean-pierre

    3 jaar geleden
    Het verschil tussen Brugge en Anderlecht is aangaande gooie jonge spelers, Brugge probeert die te houden, Anderlecht probeert om ze zo snel mogelijk te kunnen verkopen.