Politie Schoten heeft tijdelijke signalisatie aangebracht op de plek waar Loes vorige week woensdag verongelukte
Volledig scherm
Politie Schoten heeft tijdelijke signalisatie aangebracht op de plek waar Loes vorige week woensdag verongelukte © emz

Signalisatie op plek waar fietsertje Loes (7) om het leven kwam

SchotenOp de plaats waar fietsertje Loes de Laat (7) verongelukte, heeft de Lokale Politie Schoten zaterdag tijdelijke signalisatie aangebracht. Knipperlichten vragen het passerend verkeer waakzaam te zijn. “Gelet op het ruim aantal personen dat er knuffels, tekeningen en bloemen komt neerleggen, is dat toch wel nodig”, vertelt korpschef Jack Vissers. 

  1. REEKS. Onze man fileert Antwerps cultuurleven én deelt gratis tickets uit: “De Studio is véél meer dan één persoon”
    PREMIUM
    GRATIS TICKETS

    REEKS. Onze man fileert Antwerps cultuurle­ven én deelt gratis tickets uit: “De Studio is véél meer dan één persoon”

    De Koekenstad blijft dé cultuurstad van Vlaanderen. Onze man fileert maandelijks het culturele nieuws in de stad en omgeving, prijst de hoogtepunten die zijn pad kruisen en is jouw gids voor de komende weken. Alsof hij de affiche voor muziek, theater, film en kunst is op de toiletten van één of andere schimmige kroeg. Al dan niet beklad met obscene graffiti. Én er zijn gratis tickets te winnen voor onder andere Taylor Swift Night, Frank Focketyn, Sien Eggers, Guga Baúl, Laura Tesoro, Slongs, School is Cool, Used, Roger Sanchez, De Roma, Trix, Plein Publiek én uiteraard De Studio.
    Antwerpen
  2. Gedenksteen voor 900 jaar oude Sint-Michielsabdij in Antwerpen, het machtige klooster dat letterlijk ónder de stad verdween
    PREMIUM

    Gedenk­steen voor 900 jaar oude Sint-Michielsab­dij in Antwerpen, het machtige klooster dat letterlijk ónder de stad verdween

    Verdwenen of niet: Antwerpen wil de 900ste verjaardag van de Sint-Michielsabdij, die eeuwenlang fier langs de oevers van de Schelde pronkte, niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Bij wijze van eerbetoon werd vandaag op de vernieuwde Scheldekaaien op het Zuid een gedenksteen onthuld. Wat was het belang van de Sint-Michielsabdij voor Antwerpen? Welke hoge gasten logeerden er? En waarom werd ze uiteindelijk afgebroken?
    Antwerpen