©  BELGA

Eindelijk weer een club: El Ghanassy tekent bij Hongaarse club van zoon Duchâtelet

Yassine El Ghanassy heeft een nieuwe werkgever gevonden. De 30-jarige aanvallende middenvelder tekende een contract bij het Hongaarse Ujpest. Hij hoopt er zijn carrière te herlanceren.

Ujpest staat momentaal op een achtste plaats in de Hongaarse competitie, maar is zeker nog niet buiten degradatiegevaar. De club is al jaren in Belgische handen. Roderick Duchâtelet, zoon van ex-Standard-eigenaar Roland Duchâtelet, heeft er al jaren de touwtjes in handen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

El Ghanassy kende een woelige carrière. Hij debuteerde op jonge leeftijd bij La Louvière waarna hij al snel naar AA Gent verkaste. Daar ontpopte hij zich tot een heuse smaakmaker die het ook twee keer tot Rode Duivel schopte.

Wat volgde was een pleiade aan vooral buitenlandse clubs: West Bromwich, SC Heerenveen, Al Ain, Stabaek, Oostende, Nantes en Al-Raeed. El Ghanassy zat sindsdien al enige tijd zonder club maar krijgt dus nu een nieuwe kans in de Hongaarse competitie.(gvdl)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer