VTM
Volledig scherm
© VTM

Willy Sommers en dochter Annemie zorgen voor hét moment van 'Liefde Voor Muziek' met ontroerend duet

TVFans van ‘Liefde Voor Muziek’ kregen gisteren een bijzondere aflevering voorgeschoteld. Willy Sommers (68) heeft namelijk voor de allereerste keer een duet gezongen met zijn dochter Annemie (39). Samen brachten ze ‘Nog zoveel mooier’, een Nederlandstalige versie van ‘All I want’ van Emma Bale.  In een dubbelinterview met Dag Allemaal vertelden de twee wat meer over het emotionele moment. “Ik had op het einde van ons nummer al even naar de collega’s gekeken, maar ik heb met­een weer weggekeken toen ik zag dat er tranen waren”, aldus Willy.

17 reacties

  • Davi De Vuyst

    3 jaar geleden
    Emma Bale heeft "All I Want" niet gemaakt dat is een lied dat ze heeft gecoverd van Kodaline geef hun maar dan ook de erkenning die ze verdienen, dank u.
  • Leen Demeyer

    3 jaar geleden
    Truus Vliegen Dat was een regeling owv de vrouwelijke fans Truus. Hij wou geen kind. Laten we dit verhaal niet omdraaien. Gelukkig zijn ze verzoend nu. Maar dat was omdat destijds hij overal zei dat hij voor het eerst papa ging zijn. Hoe kwetsend moet dat zijn geweest.
  • FRANCOIS VERBEECK

    3 jaar geleden
    Heel aangrijpend. Het gezond verstand heeft gewonnen na zovele jaren. Heerlijk !
  • Wilfried Smolders

    3 jaar geleden
    Top Willy en Annemie. Super mooi !!!!!
  • Tim Van Acker

    3 jaar geleden
    Dit was gewoon het kippenvel moment van heel de aflevering.
  1. 
“Al die negatieve reacties, gewoon omdat ik eerlijk ben”: Bert uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na kritiek
    PREMIUM
    TV

    “Al die negatieve reacties, gewoon omdat ik eerlijk ben”: Bert uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na kritiek

    Slechts vier vrouwen schreven zich in voor de West-Vlaamse vlasboer Bert Vermeersch(28) in ‘Boer zkt vrouw’, maar toch nodigde hij maar twee kandidates uit op z'n erf. En enkele opmerkelijke uitspraken leverden hem ook meteen heel wat kritiek op. “Ik vind niet dat je iemand kwetst als je eerlijk bent”, verdedigt hij zich nu voor het eerst. Bert weet dat hij kieskeurig is, maar weet ook perfect wat hij wil. “Ik heb nog nooit kleren gewassen en ik denk niet dat ik dat ooit zal doen.”
  2. Man achter ‘Baby Reindeer’ onthult in exclusief interview schokkende waarheid achter Netflix-hit: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen”
    PREMIUM

    Man achter ‘Baby Reindeer’ onthult in exclusief interview schokkende waarheid achter Net­flix-hit: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen”

    ‘Baby Reindeer’ is een hit op Netflix, en ook in ons land staat de dramareeks met stip op één. De serie over een man die wordt gestalkt door een zekere Martha, maakt van kijkers meteen amateurdetectives. Want wat is fictie en wat is echt gebeurd? Journaliste Susannah Butter zocht slachtoffer Richard Gadd, die de reeks schreef én de hoofdrol vertolkt, op in Londen voor een exclusief en intiem gesprek. Dit is zijn volledige verhaal: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen.”