Ellemieke Vermolen en Sergio Herman.
Volledig scherm
Ellemieke Vermolen en Sergio Herman. © ANP Kippa

Ellemieke Vermolen praat uitzonderlijk over scheiding met Sergio Herman: “Ondanks al het verdriet word ik er sterker van”

ShowbizzBegin dit jaar werd bekend dat Ellemieke Vermolen (44) en sterrenchef Sergio Herman (50) na twaalf jaar een punt achter hun huwelijk hebben gezet. Sindsdien hielden beide partijen de lippen stijf op elkaar, maar op Instagram vertelt Ellemieke nu toch wat meer over hoe ze dit allemaal beleeft. “Ik moet loslaten en vertrouwen hebben.”

11 reacties

  • Dirk De clercq

    3 jaar geleden
    Eeen echte chef moet achter zijn fornuis staan en geen 4 zaken hebben. Trouwens zijn frietketel zou hij beter dicht doen want dat heeft niks te maken met Belgische friet. Dat is alleen maar job afpakken van de kleine zelfstandige frieturist. Is hij gescheiden? Hoop dat hij diep in Holland gaat wonen.
  • Debbie De Bruyn

    3 jaar geleden
    We hebben allemaal miserie. Dat van ons staat niet in de boekjes.
  • willy zachel

    3 jaar geleden
    Ze hebben alle twee geld genoeg om verder te gaan dus eigenlijk zijn er helemaal geen problemen enkel een afgesloten hoofdstuk in hun leven één van de velen !
  • roger boons

    3 jaar geleden
    ja sergio al 2 x getrouwd en 4 kinderen , misschien tijd om van het leven te gaan genieten je hebt jezelf meer dan genoeg bewezen , top kerel .
  • Marc Puystiens

    3 jaar geleden
    Sterker? Rijker bedoeld ze zeker. En eigenlijk gaat dit ons geen zak aan.
  1. Nina De Man keert dankzij ‘Sing again’ terug naar televisie: “Ik voelde me een giraf in een vijver vol met koivissen”
    PREMIUM
    TV

    Nina De Man keert dankzij ‘Sing again’ terug naar televisie: “Ik voelde me een giraf in een vijver vol met koivissen”

    Met haar snedige kritiek als jurylid in de eerste twee edities van ‘Idool’ ontpopte Nina De Man zich tot een geliefd televisiegezicht. Tot ze plots van het scherm verdween. Tien jaar later keert Nina terug naar de buis als jurylid in ‘Sing again’. In dit gesprek legt ze uit waarom ze de showbizz vaarwel zei en de ommezwaai die ze maakte in haar leven. “Ik weet dat ik voor mijn huidige leven in de wieg gelegd ben.”
  2. Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostation in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”
    Play
    tv

    Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostati­on in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”

    Selah Sue (35) - echte naam Sanne Putseys - zal haar eerste rijervaringen met de auto niet snel vergeten. In ‘De tafel van Gert’ vraagt Gert Verhulst aan zijn gasten of ze ooit een gênant moment in het openbaar hebben meegemaakt. Waarop Selah Sue vertelt hoe ze ooit, op haar 19, met haar wagen in een Brussels metrostation is binnengereden. “Het is gewoon superonduidelijk allemaal in Brussel. Ik heb de afslag genomen op de tramsporen. Ik vond het wat hobbelig, beneden zag ik mensen op de tramsporen staan en toen vatte ik het. Ik ben achteruitgereden en supersnel eruit geraakt. Het is gelukkig goed afgelopen”, vertelt ze. “Ben je dan in de krant gekomen?”, vraagt Gert meteen. “Ja, dat was ik.”