Lewis Hamilton aast op zijn achtste wereldtitel.
Volledig scherm
Lewis Hamilton aast op zijn achtste wereldtitel. © EPA

Met deze zwarte bolide aast Lewis Hamilton op achtste wereldtitel

Formule 1Mercedes heeft vanochtend de auto voor het Formule 1-jaar 2021 gepresenteerd. Met de W12 aast het team op de achtste wereldtitel op rij. De auto is, net als afgelopen seizoen, grotendeels zwart.

5 reacties

  • Ferdinand Nuyts

    3 jaar geleden
    freddy vandersmissen elk team mag de beste auto maken, wat is het probleem.
  • jihnny Verbeeck

    3 jaar geleden
    Naar het schijnt kan zelfs een reserve rijder met deze wagen winnen. Dus wa zijn die titels dan nog waard. Schumacher blijft de beste piloot voor mij. Hamilton heeft altijd gereden met de beste wagen . Zet hem maar eens bij Verstappen in het team dan kan hij het vergeten
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Peter Berg, denk jij dan dat het toeval is dat George Russel in de voor hem te kleine cockpit v/d Mercedes tijdens de GP van Bahrein Valtteri Bottas het nakijken gaf en enkel door een falende team strategie met ook nog eens een leeglopende band afgestopt kon worden de overwinning te pakken in zijn eenmalig optreden voor het team? Ik denk dat niet. Ik denk eerder dat George Russel een groot talent is. Natuurlijk gaat de wagen veel bepalen, daarom heet het ook "autosport". Maar lang niet alles.
  • Peter Berg

    3 jaar geleden
    Niet moeilijk om in zulke wagen wereldkampioen te worden waar tevens de tweede rijder niets mag. De enige rijder die teamorders naast zich neerlegde was Rosberg, en die werd ook wereldkampioen.
  • freddy vandersmissen

    3 jaar geleden
    Geef alle piloten dezelfde auto en Hamilton wordt geen kampioen meer .