BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Verplaatsingen stijgen weer, Van Gucht doet “warme oproep”: “Beperk je dichte contacten en zet maximaal in op thuiswerk”

De besmettingscijfers in Belgie stijgen niet meer zo snel als de voorbije dagen. Maar “we bevinden ons nog altijd in onrustig vaarwater, en het is niet duidelijk wanneer we weer in rustiger vaarwater zullen komen”, aldus viroloog Steven Van Gucht op de persconferentie van Sciensano. Hij riep nogmaals op het aantal contacten te beperken en zoveel als mogelijk thuis te werken. 

26 reacties

  • walther truyens

    3 jaar geleden
    De verplegers en verpleegsters willen AZ niet , en ineens is het geschikt voor ouderen , want ze zien in Schotland ,UK en Israël dat de cijfers dalen , dat daar al enkele maanden bijna alles op slot ligt dat zeggen ze er niet bij , dus dan waren ze hier eind oktober begin november verleden jaar al aan het vaccineren toen onze cijfers daalde , en bedenk dat ze veel AZ gekocht hebben en dat ze die kwijt willen , zij pakken wel pfizer.
  • Regina Van Akker

    3 jaar geleden
    Tegenwoordig altijd druk op de baan, ook buiten de spitsuren. Marc Van Ranst zegt dat thuiswerken het nieuwe normaal gaat worden...ik betwijfel dat. Ze doen het nu al niet, laat staan na de crisis... Allemaal fabeltjes!
  • Benny De Keyzer

    3 jaar geleden
    Al die verplaatsingen van onze politici en van gans dat circus van virologen, die kunnen zeker geen kwaad?
  • Berlinda Lenssens

    3 jaar geleden
    Zolang dat de scholieren en de werkende mens...(die niet kan thuiswerken) geen vaccin gekregen hebben.. zal dat blijven duren.. Dus vaccineren vaccineren is het enigste waar het nog moet over gaan..
  • roger Rymen

    3 jaar geleden
    Was voorbije zondag in Brugge, redelijk wat volk, geen mondmaskers, geen politie.