RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Naar deze landen kan je weer op reis zonder tests en quarantaines als je gevaccineerd bent

Weet je nog hoe het was om zorgeloos te reizen, zonder de poespas van coronatests en verplichte quarantaines? Wel, in een aantal landen is al het al opnieuw mogelijk. Mits je een bewijs kan voorleggen dat je gevaccineerd bent tegen het coronavirus. Een overzicht.

129 reacties

  • Marie Rose Van der Haeghen

    3 jaar geleden
    Uiteraard zullen vele landen eisen dat je gevaccineerd bent , dat is toch normaal . Dus is het ook noodzakelijk dat gevaccineerden daar ook een bewijs of attest voor krijgen .
  • Tom Bogaerts

    3 jaar geleden
    Reizen zonder vaccinatie kaart zou niet meer mogen maar de mensen afgelopen jaar laten werken (ook niet COVID proof) zonder vaccinatie was geen probleem ?! Dan is reizen zonder vaccin ook geen probleem ..
  • Hildegard haleydt

    3 jaar geleden
    Je moet wel aan de beurt komen om je te kunnen laten vaccineren. Met zo n tempo kan het nog n tijdje duren en zeker voor de jeugd
  • Inge Beckers

    3 jaar geleden
    Heb genoeg van reizen. Na 5x met het vliegtuig te reizen met erg grote vliegangst heb ik er meer dan genoeg van! Nu is het vakantie in eigen tuin met terras. Veel goedkoper!
  • Clemence Nees

    3 jaar geleden
    Ben 80. Heb genoeg gereisd. Afbouwen en herkauwen. Thuis is het ook goed, vooral als de zon schijnt. Word met de dag banger van het vaccin. Aan de eenzijdige communicatie zit een geurtje!