Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Borussia Mönchengladbach BMG
0
EINDE
1
Borussia Dortmund BVB
  • Jadon Sancho Goal 66'

Dortmund naar halve finales Duitse beker na zuinige zege bij Mönchengladbach

BundesligaBorussia Dortmund heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Duitse beker. De Borussen, met Hazard als invaller, wonnen met het kleinste verschil bij buur Mönchengladbach. Jadon Sancho tekende voor de enige goal van de partij. 

0 reacties

  1. Ongeloof in Duitsland: Bayern feest op Ibiza na “gênante vertoning”, coach die tegen degradatie vecht vreest concurrentievervalsing
    Bundesliga

    Ongeloof in Duitsland: Bayern feest op Ibiza na “gênante vertoning”, coach die tegen degradatie vecht vreest concurren­tie­ver­val­sing

    Bayern München leed afgelopen weekend een verrassende 3-1-nederlaag bij FSV Mainz. Geen ramp, de Rekordmeister is al kampioen. Maar wat meteen na de match gebeurde, doet de wenkbrauwen fronsen. Ze namen namelijk direct het vliegtuig naar vakantie-eiland Ibiza. Felix Magath, coach van het tegen degradatie vechtende Hertha BSC, heeft het gevoel dat een Bayern dat zich niet meer honderd procent inzet, zich indirect schuldig maakt aan concurrentievervalsing.
  2. Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfinale? En welke toptrainers zijn in beeld als opvolger?

    Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfina­le? En welke toptrai­ners zijn in beeld als opvolger?

    Na de verloren titelstrijd verkeert Bayern München in paniekmodus. De uitgerangeerde trainer Thomas Tuchel (50) doet normaal gezien het seizoen uit, maar zelfs dat is onzeker als de Rekordmeister schipbreuk zou lijden in de kwartfinales van de Champions League tegen Arsenal. Namen van opvolgers voor volgend seizoen circuleren intussen duchtig. Van de terugkeer van een uitgeleende trainer over een oud-gediende tot een Portugese T1 die zelf zijn diensten zou aangeboden hebben: wie zijn de kanshebbers na het njet van droomkandidaat Xabi Alonso?