Gert en James
Volledig scherm
PREMIUM
Gert en James © VIER

Gert en James pakken uit met ‘De Cooke & Verhulst Show’: “Veel show en veel gasten in een tv-studio”

TVZe wilden het nieuws zelf nog even voor zich houden, maar wij kunnen vandaag met zekerheid melden dat Gert Verhulst (53) en James Cooke (36) dit voorjaar niet zullen logeren op de Evanna voor ‘Gert Late Night’. In plaats van de talkshow op het luxejacht van Gert, pakt het vrolijke duo straks op Play4 uit met de nieuwe, dagelijkse ‘De Cooke & Verhulst Show’. Is dit het einde van ‘Gert Late Night’?

12 reacties

  • Romana Crabbe

    3 jaar geleden
    Ik heb de eerste show niet uitgekeken ,eerlijk gezegt vond ik het niet zo leuk ,op de boot zag ik wel héél graag met hun ontbijttafel enz . Deze shows ga ik dan ook niet meer verder volgen .
  • Jorge Gonzalez

    3 jaar geleden
    Echt natuurlijke ontspannende realistische tv Dat hebben we nodig toch
  • Jean Schepens

    3 jaar geleden
    ik heb het eigenlijk ook niet zo begrepen op Gert Verhulst maar dat hij een knap zakenman is, dat kan men moeilijk ontkennen ; hoedje af hoor ! ... NONKELJEAN
  • Monique Van Herck

    3 jaar geleden
    Joepi nog eens lekkere ontspannende TV ,meer van dat .
  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Ben ik nu echt de enige die wegzapt zodra ik één van die beide koppen op mijn scherm zie ? Niets anders meer dan van die ''kopjes" op tv. Ik heb gelukkig wel een uitknop en die wordt meer en meer gebruikt. Zouden die programmamakers eigenlijk de term 'overexposure' kennen ? Ik vrees van niet.