Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KAS Eupen EUP
1
EINDE
0
KAA Gent GNT
  • 48' Goal Jonathan Heris

Exit Gent in de Croky Cup: dramatisch seizoen Buffalo’s bereikt in Eupen nieuw dieptepunt

Croky CupHet pijnlijke seizoen van AA Gent heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Am Kehrweg sneuvelde een teleurstellend Gent in de kwartfinale van de Beker. Heris tekende vlak na rust voor het enige doelpunt.

31 reacties

  • pierre de smet

    3 jaar geleden
    Dat ze al de voetbalvedetten nu eens een minimum loon geven en hen enkel extra betalen als ze een goede wedstrijd spelen ( ook al is er verlies ) , het voetbal zou er mooier en beter kunnen van worden .
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Vanhaezebrouck heeft als analist dit seizoen Kompany ook nog staan uitlachen. Hein heeft al zijn kansen gekregen bij R. Genk en Anderlecht en heeft er toen niet veel van terecht gebracht. Zijn 2de doorkomst bij AA Gent kan je ook niet echt een succes noemen. Benieuwd wat het bestuur met hem gaat doen als ze buiten de top 8 vallen.
  • Marc Sierens

    3 jaar geleden
    Hein de supertrainer met het super grote ego zou het eens gaan doen maar het is niets geworden straks nog de oprotpremie en klaar
  • Tony Troch

    3 jaar geleden
    En ze waren nochtans ook klaar om club te ontvangen... . Heintje toch.
  • frank voorspoels

    3 jaar geleden
    Oei Billy Turf , aan wie lag het nu het verliezen ??? Veld , tegenstanders die niet wilden spelen zoals jij het dacht , scheidsrechter , geen VAR ??? Ben echt benieuwd met wat hij nu gaat afkomen .