Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © EPA

Oversterfte in Zuid-Afrika bijna drie keer hoger dan officiële coronabalans

Het coronavaccin van AstraZeneca mag ook worden toegediend aan 55-plussers. Dat hebben de ministers van Volksgezondheid gisteren beslist. Daardoor kan de vaccinatiecampagne in ons land versneld worden. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

29 reacties

  • Patrick Vandeputte

    3 jaar geleden
    Zeuren en zagen is blijkbaar het enige dat veel Vlamingen nog kunnen. Erika Vlieghe had zondag 200% gelijk. Stop met zeuren over alles en nog wat.
  • frans debont.

    3 jaar geleden
    In december Rusland uitlachen met hun vaccin en nu gaat Europa op zijn blote knieen gaan bedelen om er te krijgen.
  • vanhouckaf marie kleire

    3 jaar geleden
    Europa onderzoekt eindelijk een deal met de Russen, dat is het enige goede nieuws vandaag... hoe sneller het Sputnik Vaccin hoe beter, alles wat van de Russen komt is beter, ik wil géén Europese rommel.
  • heinz wolf

    3 jaar geleden
    Heel deze parlementaire warboel lijkt sterk op de Processie van Echternach. Vier sprongen vooruit en hier dan drie sprongen achteruit.
  • stefaan bogaerts

    3 jaar geleden
    Men is nu bezig de volgorde te bepalen van wie gevaccineerd gaat worden , allen volgens leeftijd of toch eerst risicopatienten . Men vergeet precies dat er nog zeer veel risicopatienten ondanks hun ziekte en de bijbehorende risico's toch nog blijven werken . Mij lijkt het dus logisch dat risicopatienten vlugger worden gevaccineerd .