Hilde Vanacker en Jean-Claude Lacôte.
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde Vanacker en Jean-Claude Lacôte. © Photo News

Nieuwe reeks. Het duivelskoppel: 844.000 euro verbrast in zes dagen en ze namen zelfs voor een taartje hun privéjet

Als dochter van een bescheiden boekhouder nam Hilde Van Acker (57) - zelf afgestudeerd als landmeter - haar Ferrari om te gaan shoppen of een privéjet om een taartje te gaan kopen. Allemaal op kosten van Jean-Claude Lacote (54) - oplichter van beroep. Toch moest ze van die posterboy niet veel meer weten, zei Van Acker tijdens een ondervraging twintig jaar geleden. Ze vergat er wel bij te vertellen dat ze net in Florida met Lacote was getrouwd.

16 reacties

  • Patricia de Vos

    3 jaar geleden
    Dit wil ik volgen!!
  • marc werbrouck

    3 jaar geleden
    Niets beter dan beweren dat alles verteerd is. Liefst met grote getallen werken. Intussen nog veel geld in portefeuille hebben. Klaar is kees. Iedereen opgelucht.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Ze hadden met al dat geld dat ze op korte termijn verbrast hebben een medische behandeling kunnen betalen. Nu doen ze dit op onze kosten.
  • Bernard Vermoere

    3 jaar geleden
    De jaren dat ze eigenlijk gevlucht moesten ze eigenlijk in de gevangenis doorgebracht hebben.Een zware straf voor dergelijk meedogenloze daders is de enige juiste uitspraak, maar hier weet je nooit met onze rechtertjes en advocaten.
  • Peter van Nieuwpoort

    3 jaar geleden
    Vertraag hun rechtzaak ook maar eens 23 jaar dan, zijn we van beide problemen af! Iedereen heeft recht op...maar zij hebben het eigenhandig verprutst. Zij zijn zelf gevlucht, om na hun eerste veroordeling nog in luxe verder te leven. Dan ben je toch niet zo onschuldig, denk ik. Madam wordt ziek in haar bananerepubliek en zoekt dan ineens hier hulp. En wie betaalt dit weer allemaal? Juist de belastingbetaler.