Philippe Clement is hersteld van Covid-19.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Clement is hersteld van Covid-19. © BELGA

Na de quarantaine nu de cruciale bekermatch, Clement vanavond weer op de bank bij Club: “Nog nooit zo ziek geweest”

Club BruggeNog even en hij was zelfs de pers beginnen missen... Dan weet je het wel. Philippe Clement (46) is terug na twee weken quarantaine aan ‘t zeetje. De Club-coach wacht meteen een bekertopper tegen Standard, “Geloof me, ‘t was geen pretje, maar er is geen tijd voor respijt.”

7 reacties

  • Lukas Judopius

    3 jaar geleden
    SPORTERS vaccineren om hun beroep te kunnen uitvoeren? Er speelt toch niemand nog buiten de grenzen
  • Gorissen Marcel

    3 jaar geleden
    Aan BodenJan. Ieder op zijn tijd. Wij moeten toch ook werken gaan, zonder spuitje.
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Als men verwacht dat mensen voor brood en spelen zorgen, hadden ze op zijn minst mogen verwacht dat ze werden gevaccineerd. Ze hadden er met plezier nog een serieuze som voor betaald. Honderden gezinnen hadden gespaard kunnen blijven daardoor. Maar nee, de totaal misplaatste politieke correctheid speelt ons weer eens parten.
  • Maria Paeshuyse

    3 jaar geleden
    Ze zouden die voetballers niet meer moeten testen dan andere , iemand met een horecazaak kan ook niet wekelijks worden getest om zijn zaak open te houden of eender welke werknemer om zijn job te doen
  • Dirk Vanhecke

    3 jaar geleden
    Op mijn werk hebben we tot hiertoe al welgeteld 1 besmetting gehad. In het voetbal hoor je niets anders , maar ja , die wanen zich onaantastbaar. Ze waren zo blij als kinderen zegt Clement. Ja , zo gedragen ze zich ook.