Illustratiebeeld Oxford-vaccin
Volledig scherm
Illustratiebeeld Oxford-vaccin © AFP

Britten gaan aangepaste coronavaccins versneld goedkeuren

De Britse medische toezichthouder gaat vaccins tegen nieuwe varianten van het coronavirus versneld goedkeuren. Farmaceuten die een coronavaccin aanpassen dat al is goedgekeurd, hoeven daarna niet ook nog langdurig onderzoek te doen om aan te tonen dat het middel werkt.

6 reacties

  • Marc De Prince

    3 jaar geleden
    Het gaat vooruit in het voormalige lid van de EU
  • paul tielens

    3 jaar geleden
    paul tielens Belgie krijgt de de restjes of de overschotjes en dat wist ik al van in januari , niet moeilijk hè op zijn belgicsh maar we zijn wel goed voor opvang asiel vluchtelingen illegalen de nato de navo het gouden paleis Europa ontwikkelingshulp enz hoofdstad van EUROPA en vooral voor de bevolking in hun zakken te zitten ,amen...
  • Depre Benny

    3 jaar geleden
    Het te kort aan vaccins in de EU gaat opgelost geraken, er komt weldra een echte game changer aan de oude AZ vaccins. Beke gaat blij zijn.!
  • Paul van de velde

    3 jaar geleden
    En hoe gaan ze de productie van 7 miljard vaccins op tijd in de rekken krijgen? Zoals het er nu aan toe gaat zitten we morgen allemaal vast in ons KOT.
  • Marc Spandel

    3 jaar geleden
    Hoe méér van die 'snelle' aanpassingen, hoe méér overtuigd ik ben dat heel die 'vaccinatiestrategie' bestaat uit de massale verkoop van placebo's onder verschillende 'benamingen' uit puur winstbejag voor de producenten en hun bevriende politici en 'experts'.