Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze Club-watcher zag Sclessin in het slot een fightclub worden door ontbreken VAR: “Dit krijg je toch niet meer uitgelegd?”

Croky CupWeg Europa League. Weg de Cup. Het ongenaakbaar gewaande Club Brugge heeft na een tumultueus slot plots alleen nog… de competitie. Onze Club-watcher Niels Poissonnier zag zeker geen propaganda voor het Belgisch voetbal: “Maar zelden was zo’n slechte match zo boeiend om naar te blijven kijken.”

54 reacties

  • Tim Candaele

    3 jaar geleden
    Only in Belgium
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Neen Luc dan is dat niet rood. Enkel als hij het bewust doet om een goal te verkopen.
  • Luc Ostyn

    3 jaar geleden
    Als een keeper buiten zijn strafschopgebied de bal met zijn hand raakt, is het dan geen rode kaart?
  • Sjonny Martero

    3 jaar geleden
    Tweemaal gezichtsbedrog. In de ene cameraposities wel hands, in de andere niet. In de ene positie wel buitenspel. In de andere niet. En zo blijven we bezig.
  • Geert Herremans

    3 jaar geleden
    Steeds hetzelfde verhaal van Clement en FCB in het algemeen : als ze verliezen ligt het aan iets of iemand anders nu is het weer het ontbreken van de VAR, in het verleden was het omdat de VAR niet in hun voordeel oordeelde, enzovoort. Als de scheidsrechter niet in hun voordeel fluit dan fluit hij in hun nadeel volgens hen. Een grote club verlaagt zich niet steeds tot dit niveau en durft ook eens in eigen boezem kijken. Niet zo Club, dus geen grote club.