Mbaye Leye
Volledig scherm
Mbaye Leye © StandardTV

Leye zet met speech spelers meteen weer op scherp na ‘zege van de opgestropte mouwen’: “Ik ga jullie niet feliciteren”

StandardMbaye Leye vroeg grinta en persoonlijkheid aan zijn spelers, Mbaye Leye kreeg grinta en persoonlijkheid van zijn spelers. Standard knokte zich naar de halve finale van de beker. "Ik ben een beetje blij", zei de Luikse coach. Een nuchtere Leye, zo bleek ook uit z’n speech in de kleedkamer. 

13 reacties

  • oscar zwart

    3 jaar geleden
    het was totaal niet de verdienste van standard luik hoor,club brugge ging mee in het boerenkool voetbal van de rouches,dat moet ik de coach van brugge aanrekenen,dat hij dit niet heeft verandert tijdens de wedstrijd
  • Frans Huygen

    3 jaar geleden
    Het éérste belangrijke punt dat Leye vergeet is dat het van Claus buitenspel was en niet een teen (beelden sporza direct na de wedstrijd ) tweede belangrijk punt en daar heeft hij gelijk in ,hands Mignolet . Als het éérste belangrijk punt afgekeurd word zal het tweede belangrijk punt hoogst waarschijnlijk niet gebeuren ,maar doet niets af aan het amateurisme van de voetbalbond !!
  • Jean Pierre Huybrechts

    3 jaar geleden
    De scheids nam de juiste beslissing handsspel,
  • Ricci Latte

    3 jaar geleden
    Klauss stond wèl buitenspel bij het doelpunt van Muleka, maar dat beeld werd geen 5 keer getoond...
  • Danny Wauters

    3 jaar geleden
    Wat zit iedereen toch maar de leuteren over de VAR. Vroeger was deze er ook niet en zag men gewoonweg dergelijk marginaal gedrag op of naast het veld ook niet of bijna niet en had de scheidsrechter altijd gelijk. En zeg niet het spel gaat sneller, wel dan loopt die huidige scheidsrechter ook sneller, het gaat om posities innemen en dat kan je niet veranderen, snel of trager spel. Alleen zit men nu met een gsm op de bank en nog 20 camera standpunten. Leuk om te zien, maar voor de scheids?