BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Crisiscentrum waarschuwt voor oplichters die valse vaccinatie-uitnodigingen versturen: zo kan je ze herkennen

Het Nationaal Crisiscentrum vraagt uit te kijken voor oplichters die met valse vaccinatie-uitnodigingen proberen om mensen geld af te troggelen. Volgens woordvoerder Yves Stevens zijn er al verscheidene gevallen opgedoken. Hij geeft tips hoe je ze kan herkennen.

10 reacties

  • Stefaan BOGAERT

    3 jaar geleden
    Normaal toch!?!? Alles online...alles is daar te vinden. Zoek online naar een fietsenwinkel, en een uur later staat je sociaal netwerk vol met reclame van fietsenfabrikanten. Cloud, iCloud,...: de ondergang van onze privacy !! Modern Times: een oude, maar mooie film die meer en meer actueel wordt.
  • Wilssens

    3 jaar geleden
    Dan verschieten ze ervan dat mensen hun kat sturen omdat ze het niet vertrouwen.Ze zouden beter fraudeurs en oplichters een effectieve gevangenis straf geven dan ze gewoon vrij te laten !
  • Peter Nols

    3 jaar geleden
    De mensen die de officiële registratie van hun zonnepanelen gedaan hebben zijn nog veel erger opgelicht, en voor hen is er nergens een meldpunt.
  • Wino Vermoere

    3 jaar geleden
    Volgens mij hebben ze vergeten te vermelden dat je de uitnodiging ook kunt krijgen via je ebox van de Vlaamse overheid zoal bij mij het geval was. Dan kan je je uitnodiging downloaden.
  • K. Matti

    3 jaar geleden
    Net als het meldpunt "phishing". Dat is een lachertje. Window dressing.