Viroloog Marc Van Ranst.
Volledig scherm
Viroloog Marc Van Ranst. © VTM NIEUWS / HLN LIVE

LIVE. Van Ranst: “Buitenactiviteiten toelaten is wat experts voorgesteld hadden”

Vanaf maandag 8 maart mag je buiten met 10 personen samen zijn. Nu is dat aantal nog beperkt tot vier. Dat heeft het Overlegcomité van de verschillende regeringen deze namiddag beslist. Er is ook beslist dat de horeca weer kan openen vanaf 1 mei. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

115 reacties

  • Erwin Fiers

    3 jaar geleden
    Geef de horecauitbaters eens een deftige premie! Die mocht van mijn part al langer openen.Want ik denk niet daar de echte besmettingen plaatsvinden tenminste als de regels gerespecteerd worden.Ze overdrijven hier wel een beetje.Coronavirus is geen massamoordenaar wat niet wil zeggen dat we de zaak niet ernstig moeten nemen.
  • Frans Vandermaelen

    3 jaar geleden
    Hoog tijd dat ze die gaan aanklagen en doen betalen voor de schade die hij heeft aangericht.
  • Kirsten De Laet

    3 jaar geleden
    Wat mij betreft kunnen en mogen ze besluiten wat ze willen, ik ga reeds begin van de maatregelen om met wie en hoeveel ik zelf wil en bepaal. Daarover hoeft niks of niemand zijn/haar zegje te doen. Ik ga en sta waar ik het wens en ook daar geen bemoeienis. Heb al enkele leuke feestjes gehad en meegemaakt, beter zelfs dan voor de miserie begon. Laat Van Ranst daar maar eens op kakken, hij kan mijn rug op deze kwakzalver van het eerste uur. En nu nogmaals richting Ardennen, wandelen met 25 mensen.
  • Ronny Van Exe

    3 jaar geleden
    Zou Van Ranst zijn bijverdienste als mediafiguur aangeven aan de belastingen ?
  • Pascal Dufoor

    3 jaar geleden
    Als de cijfers binnen een week omhoog gaan zal MVR wel zeggen dat net dit was waar hij bang voor had en dat hij nog wou wachten met enige versoepeling