Dimitri Van den Bergh druipt af in de vierde ronde.
Volledig scherm
Dimitri Van den Bergh druipt af in de vierde ronde. © Photo News

Dimitri Van den Bergh sneuvelt meteen tegen Brit Woodhouse op UK Open darts, ook Kim Huybrechts en andere Belgen uitgeschakeld

DartsExit Dimitri Van den Bergh op de prestigieuze UK Open darts. Dancing Dimi verloor in de vierde ronde met 10-5 van de Brit Luke Woodhouse (PDC 49). Ook Kim Huybrechts sneuvelde tegen de Brit Luke Humphreys met 10-8. Geert De Vos, Mike De Decker en Brian Raman werden eerder vandaag al uitgeschakeld. Ook heel wat internationale toppers sneuvelden vrijdag. Herbeleef hier alle actie in onze liveblog.

7 reacties

  • Hugo vanderoosbeek

    3 jaar geleden
    Bogaert heeft gelijk: Tegen mij zou Dimi gemakkelijk kunnen winnen. Zelfs zonder dansen. Mijn gemiddelde (op café) was 65...
  • willy francq

    3 jaar geleden
    @ Dimitri Bogaert : de reactie van Hugo Hechtermans is terecht. Hopelijk kan Dimi ook een beetje zingen.
  • Dimitri Bogaert

    3 jaar geleden
    Hugo, mss moet je zelf eerst eens een bord en wat pijltjes kopen en eens proberen een "triple" 20 te raken ? Misschien ga je dan ook dansen, alvast veel succes :-)
  • Hugo vanderoosbeek

    3 jaar geleden
    Ik denk dat Dimi maar eens moet solliciteren voor '' het nieuwe Klaasje''. Hij kan tenslotte goed dansen...
  • Patrick Jouck

    3 jaar geleden
    Voor kim volledig gedaan.
  1. Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleyballer van het Jaar
    VOLLEYPROMS

    Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleybal­ler van het Jaar

    Gisteravond – drie dagen voor de start van de titelfinales tussen Maaseik en Roeselare – werden de Volleyproms uitgereikt, prijzen voor de uitblinkers van het competitiejaar. De nieuwe stemgerechtigden – spelers en coaches – opteerden voor uitgesproken ‘jonge’ spelers. Seppe Rotty (Roeselare) won na 2022 voor de tweede keer bij de mannen, voor Manon Stragier (Asterix Avo) werd het een eerste bekroning. Rotty haalde het in de top drie van zijn ploegmaat Simon Plaskie en als derde Martin Perin (Maaseik), wat eerder een emotionele keuze was na zijn hartfalen en het onmiddellijk stopzetten van zijn spelerscarrière. Eén grote verrassing: niet Steven Vanmedegael (bekerwinnaar met Roeselare en opnieuw titelfinalist) werd uitgeroepen tot coach van het jaar, wel Christophe Achten die met Aalst de competitie op de derde plaats afsloot. Spelers van Roeselare en Maaseik – in volle voorbereiding op de titelfinales – bleven afwezig op de gala-avond.