De overleden James Hutchinson (6). Zijn moeder Brittany Gosney (29) is aangeklaagd voor moord. Ook haar vriend James Hamilton (42) zit vast.
Volledig scherm
De overleden James Hutchinson (6). Zijn moeder Brittany Gosney (29) is aangeklaagd voor moord. Ook haar vriend James Hamilton (42) zit vast. © Middletown Police

Achtergelaten zoon (6) probeert zich vast te klampen aan auto van moeder en raakt dodelijk meegesleurd, lichaam in rivier gedumpt

OHIOEen huiveringwekkende moord op een zesjarige jongen houdt de VS in de ban. Een 29-jarige mama liet haar kinderen ‘s nachts opzettelijk achter nabij een natuurgebied en trachtte weg te rijden. Haar zoon James Hutchinson klampte zich vast aan de klink van het autoportier, raakte meegesleurd en overleefde het niet. De vrouw dumpte de nacht nadien het lichaam in een rivier.

9 reacties

  • Chris Hom

    2 jaar geleden
    Wat hebben die jonge kinderen al meegemaakt?
  • Jeanne Legrand

    3 jaar geleden
    Tuur Schiepers: zelfs beesten doen dit niet. In de natuur zal een moeder haar jongen tot het uiterste beschermen zelfs tot ze er zelf het leven bij laat. Ik begrijp zulke "mensen" niet. Hoe kan je zoiets doen ? Niet alleen heeft een 6-jarig jongetje op een gruwelijke wijze zijn leven verloren, ook het leven van zijn broertje en zusje zal nooit normaal zijn. Zij zullen met een trauma leven dat nooit zal weggaan.
  • Leonarda Van Opbroecke

    3 jaar geleden
    Met Biden is ze gerust. Geen doodstraffen meer.
  • Soraja Salluyts

    3 jaar geleden
    Sta niet paf ervan als men ziet hoe die ouders eruit zien zegt al genoeg levenslang opsluiten tot ze zelf sterven is mss cruw maar wat ze hun 6 jarig zoontje gelapt hebben is nog gruwelijker dan wat ik schrijf.
  • Tuur schiepers

    3 jaar geleden
    Dat zijn geen mensen maar beesten en die zouden ook zo moeten behandeld worden.