Shutterstock / Morgan DDL
Volledig scherm
© Shutterstock / Morgan DDL

Dit zijn de versoepelingen van het buitenplan

Het Overlegcomité boog zich vandaag over een nieuw ‘buitenplan’. Dat treedt gefaseerd in werking. Vanaf aanstaande maandag 8 maart mogen we weer in groepjes van tien personen afspreken in openlucht, mits respect voor de afstandsregels en met mondmasker. Als alles volgens plan verloopt, treden verdere versoepelingen in vanaf april.

2 reacties

  • Freddie Lamers

    3 jaar geleden
    We worden weer een beetje vrijgelaten. Dank u, dank u weledele Heren politici. Fijn dat u het zo goed met ons voor heeft. Het heeft wel eventjes geduurd, maar wij de bevolking hebben een engelen geduld, en zouden het helemaal niet erg gevonden hebben als de maatregelen wat langer gehandhaafd zouden worden. Sterker nog, we kunnen eigenlijk allemaal wel zonder die horeca, en wat moet je nou in de avond doen? Schaf dat alles maar af, dan blijft het heel rustig in Belgie. Precies wat u wou!
  • Peter Nols

    3 jaar geleden
    Ze hebben er blijkbaar weer eens alles aan gedaan om het gegarandeerd in de soep te doen draaien. Bovendien zal vanaf volgende week ook duidelijk worden welke ravage de opening van de contactberoepers heeft veroorzaakt. Tegen ze dat gaan door hebben zal de enige uitweg weer een totale lockdown zijn.