“1 mei is de Dag van de Arbeid, niet de dag van de horeca”, vindt Caroline Copers.
Volledig scherm
“1 mei is de Dag van de Arbeid, niet de dag van de horeca”, vindt Caroline Copers. © BELGA/Deleu

Socialistische vakbond niet blij met oproep Horeca Vlaanderen: “1 mei laten we niet kapen”

De horecasector is blij dat er eindelijk een concrete datum naar voor geschoven wordt voor de heropening van de sector. Op het Overlegcomité werd de datum van 1 mei afgeklopt. Matthias De Caluwé, CEO van Horeca Vlaanderen, riep meteen op om van 1 mei de ‘Dag van de Horeca’ te maken. Caroline Copers, topvrouw van de socialistische vakbond ABVV, is daar niet blij mee.

145 reacties

  • Jan Desmet

    3 jaar geleden
    Men kruipt hier over elkander om toch maar iets te kunnen bediscussiëren, ik zou zeggen wees gewoon blij mocht er meer vrijheid komen !
  • Bernard Peters

    3 jaar geleden
    Echt tijd dat de Belgen eens op straat komt , corrupter kan het niet meer .
  • Roger Versavel

    3 jaar geleden
    Ja en dus geen Kerstmis of Pasen voor niet christenen? 1 mei is niet van de socialisten en nog veel minder van de socialistische vakbond. Het is het feest van de arbeid. Dus van al diegene die werken. En dus niet voor het merendeel van de mensen die stemmen op de SP:PS
  • Wouter Beyen

    3 jaar geleden
    Vanaf 2021 is 1 ei de dag van de Horeca!
  • San Pauwels

    3 jaar geleden
    Wie zegt dat de horeca open kan op 1 mei? Als de vaccinatiecampagne goed verloopt én de cijfers ( daling ziekenhuisopnames) het toelaten, dan pas kan men openen. Alles hangt dus grotendeels af van de farmabedrijven en ons gedrag (gezond verstand).