Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Krijgt tumult op Sclessin nog disciplinair staartje?

Belgisch voetbalMogelijk krijgt het tumult na de afgekeurde goal in het slot van Standard - Club nog een disciplinair staartje. Meerdere spelers van Club en Standard belaagden ref Nathan Verboomen, of gingen onderling fysiek in de clinch. 

74 reacties

  • Heinz Rumes

    3 jaar geleden
    Ja ik ben club supporter en ik moet zeggen dat de scheidsrechter uiteindelijk de juiste beslissing nam, spijtig dat door diezelfde scheidsrechter zoveel verwarring werd geschapen, in elk geval club brugge wordt toch kampioen van de jupiler league dus geen probleem om champions league te spelen.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    André Christiaens daar in Brugge hebben ze precies andere regels. dus scheidsrechter, voetbal analisten en zelf Mignolet geven aan dat is hands is en terecht afgekeurd is en toch zijn er dan nog een aantal Brugge supporters die denken de regels beter te weten.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Vincent Kinds waarom moet de wedstrijd opnieuw gespeelt worden de scheids heeft zich laten manipuleren door de Brugge spelers want uiteindelijk heeft hij de juiste beslissing gemaakt door de goal terecht af te keuren. en de offside goal tja die staan jullie allemaal op te noemen maar ik heb nog geen enkele Club supporter horen zeggen dat de goal terecht afgekeurd is.
  • Jean De Grande

    3 jaar geleden
    Als je wil doen wat daar gebeurde moet je bij anderlecht gaan spelen. dat zijn de enigen die dat mogen.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    dirk govaerts hoeveel scherper dan want de VAR heeft niets met de club te maken maar met de TV uitzendingen. en schulden tja als iedere ploeg met schulden geen licentie mag krijgen tja dan is het voetbal in België afgelopen want er is geen enkele ploeg zonder schulden in ons land