ANP
Volledig scherm
© ANP

Eindelijk: weer dansen, juichen en flirten. Nederland test groot dance-event

Zo’n 1.350 Nederlandse dancefans beleefden zaterdagmiddag hun feestelijkste uitstapje in ruim een jaar tijd. Tijdens een testevenement in de Ziggo Dome in Amsterdam mocht er eindelijk weer even gedanst, gejuicht én geflirt worden.

34 reacties

  • Ronald Van Ee

    3 jaar geleden
    betaald de organisator van dit evenement en test ook de kosten voor de eventuele besmette deelnemers die nadien medische hulp nodig hebben ?
  • FRANK ANCKAERT

    3 jaar geleden
    hopen dat de cijfers weer niet slechter wordt-we zullen zien??
  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    Dit jaar moet m'n niet rekenen op grote evenementen, deze proeven zijn waanzinnig, kan m'n niet tot na de zomer wachten tot de meerderheid is gevaccineerd. En zelfs dan zullen er nog maatregelen nodig zijn. Blijkbaar kunnen mensen zich niet meer vermaken in hun eigen huis.
  • Rudy Cockx

    3 jaar geleden
    mooi zo ... wij leven hier nu al maanden zonder vermaak tussen onze 4 muren en de cijfers blijven maar schommelen, dan kan je beter alles toelaten (eventueel met voorwaarden) , de cijfers zullen ook schommelen maar ondertussen leeft iedereen normaal. Blijf ondertussen maar verder vaccineren tot iedereen een spuitje heeft (dat duurt toch een eeuwigheid in Belgie) en zij die zo bang zijn zullen wel vanzelf binnen blijven
  • Eric Maes

    3 jaar geleden
    We zullen elkaar nog eens spreken over 14 dagen.Nederland heeft nu een 550 mensen op iIC en een 50 tal overlijdens door corona per dag, maar een mensenleven is voor sommigen maar een bijzaak geworden blijkbaar.