© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Drie gewonden na ongeval op A12

Op de A12 in Ekeren zijn vrijdagochtend drie gewonden gevallen bij een aanrijding tussen drie wagens en een vrachtwagen. Op de aansluiting van de Ring met de E19 richting Nederland kwam het tot een botsing tussen twee vrachtwagens.

DoRo

Op de A12 in Ekeren kwam het rond 7.30 uur tot een aanrijding tussen een BMW en een vrachtwagen. De BMW werd weggekatapulteerd en botste daarbij tegen een andere personenwagen. Ook een derde auto deelde mee in de klappen. De bestuurders van de eerste twee wagens en de vrachtwagenchauffeur werden gewond afgevoerd. De rechterrijstrook op de A12 was een tijdlang versperd.

Ook op de Ring richting Brussel ter hoogte van de aansluiting met de E19 was er vrijdagochtend een botsing met twee vrachtwagens. Een vrachtwagen kwam in schaar te staan waarna een tweede vrachtwagen er op in reed. De weg en dus de lus naar de Craeybeckxtunnel was in eerste instantie volledig versperd, maar rond 9 uur was de weg al vrijgemaakt.

Door nog eens twee defecte voertuigen in de files verliep de ochtendspits op de Antwerpse Ring - vooral richting Gent - erg moeizaam. Ook op de E34 richting Antwerpen was het lang aanschuiven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Verkeersnieuws Antwerpen